Покер Старс теглене на пари - какви са начините?

Хазартният бранд поддържа редица платежни методи, с които клиентите могат да правят депозити или тегления

Покер Старс теглене на пари - какви са начините? | StandartNews.com

Условия за теглене от PokerStars

Всички изисквания и условия, свързани с тегленето на пари от PokerStars, са описани подробно в Общите условия на сайта на хазартния оператор. Няколко са основните варианти, които ви позволяват теглене от вашата сметка. Едната опция е да имате преведена по сметката ви печалба от вашите игри. Подобен на този вариант е да имате получен бонус, който няма условия за усвояването му.  Също така можете да заявите теглене на парите от сметката си, ако сте депозирали такива и сте спазили условията на хазартния бранд да направите необходимия минимален залог.

Как можете да теглите от PokerStars?

За целта трябва да влезете в сметката си и да посочите опцията за теглене. След това ще се появят инструкции за тегленето и ще получите и имейл с код за потвърждение. Всички заявки за теглене се разглеждат от екип на PokerStars. Самата процедура отнема до 2 работни дни. Важно е да се знае предварително, че тегленето на пари е възможно само чрез платежния метод, който сте използвали за депозиране. Преди да усвоите парите обаче ще трябва да верифицирате акаунта си в платежната система, която използвате. И, разбира се, името в платежната система трябва да съответства на регистрирания от вас акаунт в платформата на PokerStars.

Получили сте бонус от PokerStars. Как да го изтеглите?

На първо място трябва да сте наясно какви са условията за теглене на бонуса. Като цяло бонуси без изпълнение на определени изисквания не се предлагат от никой хазартен оператор. Обикновено съществуват определени ограничения за правене на залог и за теглене. Едва, след като ги спазите, ще можете да теглите пари от сметката си. Ако не сте наясно какви са конкретните ограничения, свързани с вашия бонус, можете да се обърнете към отдела за обслужване на клиенти на PokerStars.

Кои са платежните методи, които се поддържат от PokerStars?

Хазартният бранд поддържа редица платежни методи, с които клиентите могат да правят депозити или тегления. Методите са: банкови преводи; електронен портфейл Eco, IDebit, MoneySafe, Much Better, Neteller, PayPal, PaySafeCard, Skrill, Webmoney. Естествено плащания и тегления могат да се правят с дебитни и кредитни карти. При всички изброени разплащателни методи има изискване за минимален размер на тегленето от 10 евро. Времето за обработване на тегленията обаче силно варира в зависимост от избрания от вас метод. Най-дълго е при банковия превод – до 4 работни дни и при дебитната карта – от 3 до 5 дни. С електронните портфейли обработката на трансакциите става за 24 часа. Вие можете да проверявате движението на трансакцията чрез вашия акаунт в раздела „История на трансакциите”. Естествено и всеки платежен метод има свои такси. Информирайте се предварително къде тези такси са най-ниски и проверете и в какви случаи те се променят. За вас е важно да имате надежден, бърз и сигурен разплащателен метод, с възможно най-минимални такси за трансакции и обслужване. Имайте предвид че ще го ползвате и за депозиране, ако играете регулярно. В този смисъл вероятно електронните портфейли са най-удачният избор. Ако изберете банков превод, ще трябва всеки път да уведомявате отдела за работа с клиенти на казиното.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай