Показалият неуважение Балотели: Спрете с драмата

Показалият неуважение Балотели: Спрете с драмата  | StandartNews.com

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард разкритикува Марио Балотели, след като нападателят отне правото на Джордън Хендерсън да изпълни дузпата срещу Бешикташ. Италианецът вкара от бялата точка в двубоя от Лига Европа, но това по право се е падало на Хендерсън, който в отсъствието на Стиви Джи бе капитан на мърсисайдци.

В крайна сметка Ливърпул победи с 1:0 турския гранд на "Анфийлд" в първия 1/16-финал в турнира, а реваншът е след седмица.

В 85-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, а претенции към изпълнението имаха трима - Балотели, Хендерсън и Даниел Стъридж. Италианецът издърпа топката от Хендерсън и в крайна сметка хладнокръвно реализира.

"Хендерсон е капитан, а Балотели показа липса на уважение към него", коментира след срещата Джерард.

"Правилата са си правила. Браво на Марио, че вкара, но не е хубаво да се вижда съотборници да спорят. Мисля, че Джордан се справи със ситуацията много добре", добави Стиви Джи.

Самият Балотели пък не показа да чувства вина.

"Благодаря на Хендо, че ми позволи да бия. Спрете драмата сега. Важното е, че спечелихме. Ние сме отбор и още по-важно - ние сме Ливърпул. Давайте момчета!", написа Балотели в социалните мрежи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай