Побесняха и освиркаха жестоко Бекъм! Ето заради кого

Коя е причината за недоволството

Побесняха и освиркаха жестоко Бекъм! Ето заради кого | StandartNews.com

40 хиляди недоволни фенове освиркаха речта на Дейвид Бекъм, взел микрофона на терена на националния стадион в Хонг Конг, искайки обяснение защо не видяха на терена Лео Меси и Луис Суарес. Английската легенда и съсобственик на Интер Маями се опитваше мило да благодари на местните за гостоприемството, но думите му бяха "удавени" в освирквания.

Сборен тим на местната лига срещна Интер в приятелски двубой, част от азиатското турне на отбора от Флорида, в който има един куп звездни имена.

Хората в Хонг Конг бяха платили по 150 долара за билет, а Меси им помаха преди мача и остана на скамейката по анцунг през целия двубой. Суарес бе до него през цялото време, като също не се появи на терена.

Но нито дума за това, че Лео и Луис няма да играят, не се каза преди контролата.

Проблемът стигна до правителството в страната-домакин на мача.

Фирмата-организатор, която вероятно вече е под огромно напрежение след фиаското в Хонг Конг, също излезе с официално съобщение.

"Уверяваме всички, че не сме имали предварителна информация, че Меси няма да играе в мача - казва агенцията "Tatler Asia". - Това е решение на медицинския щаб на Интер Маями, взето без координация с нас. Потърсихме обяснение от клуба по темата."

На терена Интер Маями би с 4:1.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай