Плюсове и минуси на регистрацията в Betmarket

Компанията вече е готова да пусне в действия платформата

Плюсове и минуси на регистрацията в Betmarket | StandartNews.com

Хазартната сфера у нас посреща поредния си нов участник, след като и Betmarket официално се сдоби с лиценз от НАП за извършване на бетинг дейност в онлайн пространството. Компанията вече е готова да пусне в действия платформата, което означава, че клиентите вече може да се възползват от услугите. Първата стъпка, разбира се, е направата на регистрация BetMarket, което е логична крачка към започването на хазартното ви пътешествие в който и да е бетинг сайт. И тук има някои особености, за които трябва да внимавате, а в следващите редове ще видим как се случва целия процес.

Създаване на акаунт в BetMarket

Както обичайно, трябва да започнете с въвеждането на избрано от вас потребителско име и парола, които ще ви служат занапред по време на всяко логване в сайта на Betmarket. След като направите своя избор ще ви излезе поле, в което трябва да попълните следващата порция данни. В този случай става дума за пощенски код, както и имейл адрес. Важно е електронната поща да бъде актуална, защото именно там ще получите линк, с който да активирате своя профил накрая на процедурата.

Следва една доста добре позната част на регистрацията за всички любители не бетинг дейността – предоставянето на пакет лични данни, които компанията да обработи. За някои, които нямат опит с подобна процедура, това може да се стори доста особено, но не бива да се притеснявате. Брандът работи по всички утвърдени методи на GDPR, за да няма изтичане на лина информация - вижте повече за защитата на личните данни при регистрация на показния линк. Трябва да имаме предвид, че Бетмаркет България е опитен доставчик на хазартни услуги, който иска да запази доброто си име и безупречна репутация, така че няма да станете жертви на каквито и да било съмнителни практики.

Накрая, компанията ще ви предостави място, в което да поставите специалния бонус код MAXBONUS, чрез който ще получите възможност да активирате различните опции за стартови бонуси. Ако ли пък пропуснете това поле, то след като активирате своя акаунт отново ще получите възможност да въведете избраното словосъчетание.

Позитиви и негативи на регистрацията в Бетмаркет

Основното предимство е, че процедурата е изключително изчистена от усложнения и не се различава по никакъв начин от стандартните практики на сходни бетинг сайтове. Всичко става сравнително бързо, като не би трябвало да ви отнеме повече от 5-10 минути, дори и да сте максимално внимателни и пунктуални.

Не на последно място, трябва да отбележим, че не се изискват от вас повече лични данни, отколкото в други букмейкъри. Както споменахме, компанията покрива всички стандарти, наложени от Държавната комисия по хазарта, така че вашите данни няма да бъдат изложени на никаква опасност.

Именно това обаче е и най-големият минус при създаването на акаунт в БетМаркет България – изискването за лични данни при регистрацията. Знаем, че повечето хора са предпазливи по тази тема, така че е нормално да има известна резервираност у всеки от вас. Навярно учудването ще е още по-голямо за тези от вас, които не са свикнали с подобно изискване при направата на регистрация в какъвто и да е сайт. Това обаче не бива да ви отказва, тъй като рискове няма, а наградата може да е много голяма.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай