Платини аут и за "Партизан"

Платини аут и за "Партизан" | StandartNews.com

Изключено е Мишел Платини да се оправи за първия мач с "Партизан", заяви треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев. Именно резервата на бразилеца - Роман Безяк, се разписа при успеха 1:0 над "Черноморец".

„От спортно-техническо естество можем повече. Не съм доволен от това, което показахме", коментира Стоев.

"Черноморец" е много сериозен отбор, а мачът бе много тежък. Хубавото все пак е, че победихме. След гола направихме доста непредизвикани грешки от почти всички. Накрая стана, така че за малко не ни изравниха", продължи спецът.

Зверска проверка за феновете

на мача "Лудогорец" - "Партизан" готвят организаторите. На стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с опасни предмети, пиротехнически средства, както и с бутилки. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете. От Разград предупреждават, че фенове с артикули на "Партизан" няма да бъдат допускани до друг сектор. Днес в 17,00 часа на касите на стадиона започва продажбата на билети. Право да си закупят такива имат притежателите на сезонни карти, както и тези привърженици, които представят билет от съботното домакинство с "Черноморец". Във вторник от 10 ч. започва свободната продажба за всички останали привърженици. В сряда касите отварят в същия час.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай