Плашат УЕФА с адвокат на Ицо

Плашат УЕФА с адвокат на Ицо | StandartNews.com

Нищо не е загубено, отсече Пици след 0:2

"Валенсия" хвърля адвокат срещу УЕФА. "Прилепите" обжалват пред Дисциплинарната комисия жълтия картон на Пако Алкасар.

Така голаджията ще пропусне реванша със "Севилия".

"Лос Че" загуби първата среща на "Рамон Санчес Писхуан" с 0:2. "Не съм направил нищо на Бето! Не знам какво видя този съдия", обяви звездата на "Валенсия". "Без него едва ли ще има ново чудо като срещу "Базел"!", обявиха медиите в града край морето. Те нападнаха жестоко и бригадата на съдията Скомина, който не видя и цели две засади при първото попадение на "Севиля".

"Валенсия" ще бъде защитавана в Нион от адвокат Хуан Креспо. Негов клиент е и Христо Стоичков. Камата го нае покрай делото за източване на "Парма".

Креспо е работил още за родните "Левски" и ЦСКА. "Нищо не е загубено", обяви в типичния си стил треньорът на "прилепите" Хосе Антонио Пици. "Сега вече може да кажем, че сме фаворити", отсече пък колегата му Унай Емери. В другия полуфинал "Бенфика" удари 2:1 "Юве", но "Старата госпожа" си остава фаворит според букмейкърите за спечелване на турнира. "Този резултат е несправедлив, но ако исках само да се браним, отдавна щях да гледам мачовете по телевизора", обяви треньорът на "черно-белите" Антонио Конте. "Ще ги разбием на контри", закани се един от героите за "орлите" Лима. "Няма да пропуснем и този финал. Цел номер 1 бе титлата - взехме я. Следва купата на Португалия, а после и Лига Европа", категоричен бе треньорът Жорже Жезус.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай