П.Колев: Само коронавирусът може да спаси Левски

Похвалите са изцяло за публиката, която и днес ни помогна, заяви изпълнителният директор на "сините"

П.Колев: Само коронавирусът може да спаси Левски | StandartNews.com

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев остана много разочарован от загубата с 1:2 от Славия на "Герена". Той заяви, че единствено коронавирусът може да спаси "сините" в предстоящото домакинство на Лудогорец от 1/4-финалите за Купата на България.
Изказването му беше намек, че е по-добре мачът да бъде отложен заради кадровите проблеми на Петър Хубчев и формата на 26-кратния шампион на България. Левски е без победа от началото на пролетния дял – две равенства с ЦСКА (0:0) и Черно море (2:2) и днешното поражение от "белите". 
"Загубихме заслужено и с добър резултат с оглед на показаното. Бяхме надиграни. Честитя на Славия. Трябва да питате треньорите дали отборът ще успее да подобри представянето си за Лудогорец. Ако не го направят, трябва да стискаме палци коронавирусът да се разпространи и да не играем мач. Това поведение не отива на клуб като Левски, не отива на футболисти, които носят синята фланелка", каза Колев.

"Похвалите са изцяло за публиката, която и днес ни помогна. Не мисля, че играчите не са искали да играят добре. В такава трудна ситуация си личи кой има характер и кой не. Когато един треньор на Левски не може да спечели три мача поред, може да се създаде напрежение. Аз сега говорих с треньорите, но не мисля, че съм създавал напрежение. Трябва да се съберат в юмрук и да покажат, че това не е реалното ниво на отбора. Има някакви напрежение в някои играчи, които днес не показаха какво могат. В момент, когато публиката повярва на отбора и има шансове за нещо, явно се срива нещо при нас", добави Колев.i
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай