Отразяха "Локо" за служебно спасяване

Те са голямото зло на футбола ни, беснеят във Враца

Отразяха "Локо" за служебно спасяване | StandartNews.com

"Локо" (Сф) направи отчаян опит за спасяване по документален път вчера, но удари на камък. Столичани изостават на две точки от врачанския "Ботев". Те пробваха да ги наваксат със служебен успех над "Етър". "Локо" завърши 2:2 с разпадналия се отбор, а вчера изненадващо се оплака, че вратарят на "виолетовите" Филипович нямал редовна картотека. Причината: незаверен договор в НАП. "Документът от НАП към трудовия договор е пожелателен", аргументира се шефът на СТК Марин Маринов и резна "Локо". Така вбеси адвоката на "Локо" Михаил Михайлов. Последният призова всички клубове в България да не регистрират трудовите договори в НАП.

По същото време от Враца чакаха на телефона и беснееха. "Аз вече казах, но и днес се видя. "Локо" е най-голямото зло в българския футбол. Прегледайте колко съдийски скандали тръгват от тях. И всичките във вреда на съперниците им. Без реферите отдавна да са изпаднали. Да се замислят, защо собствените им фенове не ги искат. Вярвам, че така е било в Ловеч. Вярвам на Христо Стоичков, той е играл честно", сподели изпълнителният шеф на "Ботев" (Враца) Валентин Станчев.

Но нещата пак ще се решават извън терена. ЦСКА излиза с куп юноши в последния кръг срещу "Локо" и май ще падне. Гонзо също намекна, че ще освободи всички титуляри на "Черно море" за домакинството на "Ботев". И той, и Радуканов искат асовете да починат поне 10 дни преди началото на подготовката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай