Отмениха мача Хабиб - Фъргюсън

За пети път се проваля двубоя между двамата

Отмениха мача Хабиб - Фъргюсън | StandartNews.com

Дългоочакваната битка в UFC между шампиона Хабиб Нурмагомедов и американеца Тони Фъргюсън, която беше планирана за 18 април, няма да се състои. Двубоят беше отменен официално, след като в последните дни Нурмагомедов алармира, че е заседнал в Дагестан и не може да пътува до САЩ, за където беше насрочено UFC 249.

Любопитното е, че това е пети отменен мач между двамата бойци, като за втори път това се случва на 1 април и мнозина приеха новината за шега. Двамата трябваше да се срещнат за първи път през 2015 година, но травма на Нурмагомедов спъна провеждането на мач. Година по-късно и Фъргюсън се контузи.
През 2017 година беше направен трети опит, но тогава Нурмагомедов не успя да свали килограми. През 2018-а двамата трябваше да се бият за вакантната титла в UFC, но Фъргюсън получи травма на крака. Именно тогава новината беше обявена отново на 1 април.

Според Фъргюсън титлата на Нурмагомедов трябва да бъде отнета.
"Трябваше да е тук преди да затворят границите на Русия. Той просто не искаше да се бие. Уплаши се и избяга", коментира разочарованият Фъргюсън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай