Оргии изпили силите на Камерун

Оргии изпили силите на Камерун | StandartNews.com

Тренировките на Камерун за Мондиала включвали секс с проститутки. Това разкри източник от отбора пред ИТАР-ТАСС. "Това не е за пръв път. Момичетата с леко поведение помагат на футболистите да се подготвят добре. В Бразилия момчетата не са ползвали услугите на проститутки, защото не знаят езика", обясни информаторът.

Този път методът на "неукротимите лъвове" не проработи. Момичетата явно са изпили силите на Ето'о и компания, които записаха две загуби: 0:1 от Мексико и 0:4 от Хърватия и нямат шанс да излязат от групата. В последния си мач на Мондиал 2014 африканците срещат домакина Бразилия.

Засега никой от отбора официално не е взел отношение по информацията, че играчите са ползвали платена любов по време на лагера.

Разкритието за проститутките е поредния скандал в свързан с Камерун покрай световното. Футболистите първоначално отказаха да се качат на самолета за Бразилия, заради спор с шефовете на местната федерация за премиите. Състезателите бойкотира традиционната церемония по връчване на националния флаг от държавния глава на отбора. В крайна сметка шефовете на футбола в страната склониха на исканията на играчите и те се отлетяха. В мача с Хърватия пък края на мача Беноа Асу-Екото удари глава на съотборника си Бен Муканджо. Двамата се скараха в края на срещата. Наложи се съотборникът им Пиер Уебо да ги разтървава. Разправията обаче продължи на прибиране в тунела, а контузеният Самуел Ето'о ги спря да не се сбият.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай