Олимпийски секс води до национален скандал

Със състезателката по скокове във вода Ингрид Оливейра

Олимпийски секс води до национален скандал | StandartNews.com

Един от емблематичните случаи на олимпийски сексскандал е със състезателката по скокове във вода Ингрид Оливейра.

На олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. тя и съотборничката й Джована Педрозо бяха голямата надежда на домакините за медал от дисциплината скокове от 10 метра, но абсолютно изненадващо останаха на последно място в класирането.

В нощта преди най-важното събитие в кариерата й красавицата вкарва в стаята си състезателя по кану-каяк Педро Гонсалвеш и двамата се отдават на 12-часов сексмаратон. На всичкото отгоре Ингрид нарежда на своята съотборничка по най-бързия начин да се изнесе от стаята, за да й освободи терен.

Педрозо разказва на целия свят какви са причините за последното място и обявява, че къса всякакви отношения с иначе близката си приятелка.

"Да, наистина прекарах една нощ с Педро, но не съм гонила Джована от стаята. Тя прекали с драматичните излияния. В крайна сметка всички го правят по време на олимпиада. Много от спортистите предварително си бяха направили профили в един по-специален сайт, за да могат да флиртуват помежду си.

Аз също се запознах с Педро чрез социалната мрежа. Хареса ми и поисках да избягам поне за малко от огромното напрежение, което ни преследваше. С очите си видях как Юсеин Болт вкара в стаята си момиче, което дори нямаше олимпийска акредитация.

Да не мислите, че и другите популярни личности са си стояли по стаите и са броели минутите до предстоящото състезание. Всеки ден носеха нови и нови кутии с презервативи, които бяха разполагани на удобни за всички нас места.

За какво са ни били толкова много презервативи? Със сигурност не са били ползвани като балони", представи своята позиция бразилкатаqцитирана от gol.bg..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай