Олимпиадата в Париж! Троен шок за спортистите

Не е ясно обаче дали ще им харесат

Олимпиадата в Париж! Троен шок за спортистите | StandartNews.com

Три големи изненади чакат спортистите на летните олимпийски игри в Париж.

Първата е свързана със славата на френската столица като града на любовта. Безплатни презервативи ще бъдат раздадени на спортистите в олимпийското село.

През юли олимпийското село ще посрещне 9 000 души, които ще получат около 300 000 презерватива– по два ден за всеки олимпиец по време на игрите, съобщава Sky News.

Втората изненада е свързана с битовите условия - ще се спи върху картонени легла. Третата е, че стаите ще са без климатици, за да изпълни френската столица мисията си да проведе “най-зелените игри".

Картон и презервативи ще борят световните кризи, в свят разделен от пандемии и войни.

След социалното дистанциране заради COVID-19 на Игрите в Токио, градът на любовта Париж отново насърчава интимната близост сред спортистите.

Френската храна и шампанското са изключени от менюто на спортистите, но - за да разпускат подобаващо, организаторите подготвят специално място в олимпийското село, което предразполага към интимна близост.

А леглата, макар от картон, могат да издържат до 250 кг, уверяват производителите, но остава въпросът как интимността ще се насърчава в помещения без климатик? Париж и Европа очакват ново горещо лято, но кметът на френската столица обеща на света “най-екологичните" игри.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай