Ново 20: Ван Гаал и Моуриньо заедно в "Юнайтед"

Ново 20: Ван Гаал и Моуриньо заедно в "Юнайтед" | StandartNews.com

Медиите в Англия излязоха с нов сценарии за предстоящия сезон в "Манчестър Юнайтед". Според Sun Луис ван Гаал ще получи предложение да заеме поста на футболен директор, а така ще се отвори вратата на Жозе Моуриньо да стане мениджър на "червените дяволи".

Холандският спец има договор за още една година с гранда от Манчестър. И той по всяка вероятност ще бъде изпълнен, но Ван Гаал ще има друга роля.

Представянето на отбора през изминалата кампания бе изключително противоречиво - тимът завърши на 5-о място във Висшата лига, отпадна от Шампионска лига, а в Лига Европа бе изхвърлен от "Ливърпул". Все пак отборът има шанс за трофей - от ФА Къп. Финалът е утре срещу "Кристъл Палас".

Ако Ван Гаал приеме новия пост, той ще остане на "Олд Трафорд" още една година, за да изпълни контракта си и след това ще напусне, пишат още в Англия.

Моуриньо пък отказа редица предложения, за да бъде на разположение за мениджърския пост в "Юнайтед". Ван Гаал остава любимец на вицепрезидента Ед Уудуърд, но той също осъзнава, че трябва да има смяна на кормилото на "червените дяволи".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай