Новият национален треньор шокира! Какво е споделил

Напълно изумен от всичко, случило се тези дни

Новият национален треньор шокира! Какво е споделил | StandartNews.com

Новият треньор на националния футболен отбор Илиан Илиев е категоричен, че ще си подаде оставката, ако безумията на БФС продължат и занапред.

Варненецът бил шокиран от цирковете около мача България – Унгария и разкарването на нашите като панаирджийски мечки от София в Пловдив и Кърджали. 55-годишният наставник на „Черно море” вече си скубел косите, че на всичкото отгоре го накараха дебютира начело на България пред празни трибуни.

Две седмици след като прие да води националите, Илиан вече горчиво съжалявал, че се е захванал с наглеците от футболния съюз и трябва да им търпи идиотщините. „Чак такова чудо не съм си представял”, оплаквал се специалистът пред помощниците си.

Треньорът бил в пълно неведение кога въобще ще може да води състава ни пред българската публика. През пролетта той е предвидил няколко приятелски мача.

Само, че му казали, че всички ще са в чужбина, ако разбира се това ръководство на БФС все още е действащо. При това контролите щели да се играят на далечни дестинации с визов режим, да не би случайно да се изтърсят български запалянковци, ако са някъде в Европа. Ставало въпрос за съперници като емирствата, Катар, Оман, Бруней и др.

Илиев настоявал да се подберат читави съперници и да играе поне един мач на наша земя. Но при днешната война между футболния съюз и запалянковците това изглежда напълно невъзможно.

БФС дори отказал предложение на мача с Унгария да има публика, само че от деца от школите в цялата страна, пише Уикенд.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Читател
преди 5 месеца

Жълта преса, всичко написано звучи като измислица

Откажи