Нова драма с МБапе. Какво правят в ПСЖ

Всичко възможно, за да остане при тях

Нова драма с МБапе. Какво правят в ПСЖ | StandartNews.com

Очевидно ще има големи драми около бъдещето на суперзвездата на фенския футбол Килиян МБапе.

Пари Сен Жермен ще направи всичко по силите си, за да се опита да обвърже Килиан Мбапе с нов договор преди края на сезона. Споразумението между двете страни изтича на 30 юни. Спортният директор на клуба Леонардо каза, че Мбапе иска все повече и повече да остане в ПСЖ.

„Не сме изпратили конкретна оферта към Мбапе. Има важен елемент – мисля, че последното нещо, което ще вложи в този договор, ще бъдат парите.

Искаме да го поставим в най-добрите условия, така че той да бъде най-добре заплатеният възможно футболист. Килиан има толкова голяма стойност за нас, че мисля, че договарянето на сумата ще ни отнеме две минути“, коментира Леонардо пред „L’Equipe“.

„Мисля, че той иска да остане все повече и повече. Въпрос на чувства е. Френските футболисти имат за цел да играят в чужбина. Не е случайно, че в отбора, който стана световен шампион през 1998 година, мнозинството футболисти играеха в чужбина. Същото важи и за тима от 2018 година на Франция".

"Килиан беше единственият от стартовите единадесет, който играеше във Франция по това време. Погба и Гризман никога не са играли в Лига 1. Зидан направи своята кариера повече в чужбина, отколкото във Франция. Но по това време нямаше клуб с размерите на ПСЖ. Ние не продаваме звездите си“, добави спортният директор на клуба, цитиран от "Тема:Спорт".

Все пак Леонардо е умерен оптимист." Не мога да кажа, но имаме шансове. Докато няма подпис, ще опитаме всичко, ще направим всичко възможно, за да го запазим"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай