Немци и аржентинци залагат на русото

Немци и аржентинци залагат на русото | StandartNews.com

Финалът на световното първенство чука на вратата. Германци и аржентинци се стягат за велик мач. Същото правят и половинките на футболистите. Оказва се, че повечето от играчите, които ще водят битката за световната купа, са фенове на блондинките.

Стилни и секси, половинките на немците и аржентинците подкрепяха с пълна сила любимците си от трибуните на стадионите в Бразилия. Те непрекъснато събираха погледите на феновете. Така ще е и днес на легендарния "Маракана". Непоклатимата комбинация модел-футболист не е патент само на родната "А" група. Красавиците около играчите са нещо напълно нормално и обяснимо.

Има съпруги модели, които като магнит привличат камери и обективи. Има и такива, които подобно на мъжете си на терена, стоят встрани от вниманието и не са звезди. Например половинките на двете големи звезди - Томас Мюлер и Лео Меси. Те са точно като мъжете им на терена - нетатуирани и оставящи краката им да говорят вместо тях.
Разбира се, има и толкова сексапилни момичета, като съпругата на Мартин Демикелис, че оставаш без дъх. Еванджелина Андерсон не само предизвиква еуфория, тя е толкова огнена, че може да се побъркаш.

Германките наточиха нокти за купата

Гаджетата и жените на германските национали се разкрасиха за финала. Две от тях дори позираха гордо при посещението си на маникюрист. Половинките на Марио Гьотце и Жером Боатенг се похвалиха с маникюра, който си направиха, за да вдигнат купата. "Бием 3:1", отсече Ан-Катрин Бромел. Приятелката на Боатенг Шерин Залер бе по-скромна в прогнозата си: "2:1 за нас, защото имат Лео Меси". Двете разкриха, че са брали доста голям страх при победата над Бразилия със 7:1. "В началото бяхме щастливи, но после започнахме да се притесняваме. Уплаших се, че бразилците ще подивеят и ще се нахвърлят на нас. Но се оказа, че бъркам. Бяха доста учтиви и дори ни ръкопляскаха, когато напускахме стадиона", разказа Ан-Катрин. "При първите три гола се радвах, но след това ми стана мъчно за бразилците. Седем гола са твърдо много. Хората бяха много сладки, когато ни аплодираха. Това никога няма да се случи в Германия", допълни Шерин. Футболните половинки признаха, че са очаровани от Бразилия, където изкараха почти месец. "Тук нещата са много по-различни, но ми харесват. Освен това хората са далеч по-приятелски настроени и по-отворени", отсече Ан-Катрин. "Бразилия е много красива. За втори път съм в Рио, Копакабана е невероятен", съгласява се и Шерин. "Бразилките са много красиви. Имат страхотни коси. Явно затова имат навик вместо да си стискат ръце - да се прегръщат", смее се Ан-Катрин. "В Германия всички жени слагат гел за нокти. А тук никой не го използва. Освен това имаме и специални машини за оформяне на маникюра, а в Бразилия всичко се прави на ръка", казва Шерин. "Не съм много по триковете за красота. В Германия редовно тренирам с лицеви опори. Тук обаче не съм направила и една", продължава тя. Ан-Катрин й дава съвет. "Студен душ върши страхотна работа по всяко кътче на света", твърди половинката на Гьотце. Шерин ще трябва да се бори с излишните килограми, когато се прибере в родината. "Какво ми хареса? Кошиня (б.р. - панирани пилешки хапки)! Много добро, обичам го, но натрупах малко мазнини покрай него", хили се Шерин. Тя ще занесе от лакомството в родината си, за да го опитат и близките й. Ан-Катрин също е напълнила куфарите, но с кайпириня и прашки. "Имате страхотни марки за дамско бельо", завърши приятелката на Марио.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай