Неманя Видич казва "сбогом" на Юнайтед довечера

Неманя Видич казва "сбогом" на Юнайтед довечера | StandartNews.com

Манчестър. Сръбският бранител Неманя Видич ще изиграе последния си мач на "Олд Трафорд" с екипа на Манчестър Юнайтед тази вечер. "Червените дяволи" посрещат Хъл Сити в последното си домакинство за този сезон. От следващата кампания пък Видич ще облече екипа на Интер.

Видич изкара в "Театъра на мечтите" осем сезона и половина - той се присъедини към Юнайтед на Коледа през 2005 година. Тогава той дойде срещу 7 милиона паунда от тима на Спартак Москва. За периода си в Англия сърбинът спечели пет пъти Висшата лига и Шампионската лига през 2008 година.

Временният мениджър на Юнайтед Райън Гигс по всяка вероятност също ще изиграе последния си домакински мач тази вечер. Ветеранът си гласува доверие и попадна в групата за двубоя с Хъл. Той ще сложи край на активната си кариера след кая на тази кампания.

Патрис Евра, който се присъедини към Юнайтед в същия сезон, когато и Видич, също за последно ще играе като част от Юнайтед на "Олд Трафорд". Договорът на френския бек изтича през лятото, а на този етап няма индикации да бъде продължен.

В същото време Уейн Рууни вероятно ще пропусне двубоя довечера, тъй като все още се възстановява от травма.

Юнайтед приема Хъл Сити в мач от 37-ия кръг на Висшата лига от 21,45 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай