Не повече от 2700 фена на ЦСКА на стадион "Локомотив"

Не повече от 2700 фена на ЦСКА на стадион "Локомотив"  | StandartNews.com

Точно 2700 фена на ЦСКА ще могат да си купят билети за предстоящото ключово дерби с "Локомотив" в София. Това решение бе взето днес на среща между представители на БФС, ГДНП, СДВР, "Локомотив" София и ЦСКА.

До края на сезона в А група остават още два кръга, а ако "червените" спечелят и двете си срещи, ще имат правото да играят в Лига Европа.

Ето какво пише на сайта на БФС:

Днес 19.05.2015 г. се проведе работна среща, на която беше разгледана предстоящата футболната среща между отборите на ПФК „Локомотив" Сф и ПФК „ЦСКА" която ще се играе на 23.05/събота/ от 17.30 часа.

Бяха обсъдени условията за продажба на билети и настаняване на привържениците на ПФК "ЦСКА"на стадион „Локомотив", с цел не допускане на зрители над лицензираният капацитет на стадиона и нормалното протичане на футболната среща.

В работната среща участваха представители на БФС, ГДНП, СДВР, ПФК „Локомотив" Сф и ПФК „ЦСКА".

На срещата бе решено ПФК "Локомотив" Сф да пусне в продажба за привържениците на ПФК „ЦСКА" не повече от - 2000 броя билети за сектор „Г" и 700 билети за сектор „А", което представлява 50% от лицензирания капацитет на стадион „Локомотив".

Билетите за привържениците на ПФК „ЦСКА" за сектор "А" и "Г" ще се продават на касите на стадион „Българска армия", а за привържениците на ПФК „Локомотив" на ст. „Локомотив".

Билети за срещата ще се продават до 22.05/петък/2015 включително , като в деня на мача билети няма да се продават.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай