Найденов разкри как Божков е загробил "Левски"

Сега кой ще плаща? Наско, Тити, феновете... всички българи?, попита Найденов

Найденов разкри как Божков е загробил "Левски" | StandartNews.com

Зловещи разкрития за загробването на „Левски” по времето на Васил Божков направи собственикът на еfbet Цветомир Найденов. Във фейсбук публикация той съобщи, че освен космическите заплати, на "Герена" са взели цели 42 автомобила на лизинг. Сега кой ще плаща? Наско, Тити, феновете... всички българи?, попита Найденов.

ВИЖ ОЩЕ: Найденов напомни нещо зловещо за Божков

Ето новите разкрития на Цветомир Найденов:

"Като гледам Васил Божков каква каша оставя в „Левски” след себе си ...си мисля, това е поредното доказателство колко е некадърен!

Хубаво, към 16.01. 2020 г. вижда, че бизнесът му тотално ще фалира и идва край на измамите му и вместо да вземе мерки „Левски” да не трупа дългове, нашия некадърник си седи и не предприема нищо.

В „Левски” имало 42 автомобила взети на лизинг, Хубчев бил на 32 000 лева нето, договор с немския му паспорт??? Амбарцумян - 13 000 лева нето, плюс 1000 лева квартира, плюс 1000 лева автомобил, шеф на ДЮШ 10 000 нето плюс кола и квартира за още 2000 ... за футболистите да не говорим на какви заплати са.

Хубаво, Череп, откраднал си 700 млн, дал си 20 млн за Левски... добре, под 3% си върнал от заграбеното, чудесно.

Добре де, като си видял, че идва Краят, защо не извика всички в „Левски”, плащаш им до 31 януари и да им кажеш, аз бях дотук…прекратяваме тези договори, като дойдат новите собственици си се разбирайте с тях и продължавайте.

Изчистваш всичко до 31 януари и оставяш „Левски” без задължения да плаща такива огромни и най-вече ИЗЛИШНИ разходи. Сега кой ще плаща? Наско, Тити, феновете... всички българи? Некадърник!”

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай