Петък,

Най-мащабният фитнес проект у нас стартира на 1 юни

От: Стандарт -
1103
Най-мащабният фитнес проект у нас стартира на 1 юни
A
A
A
  • Платформата CoolFit дава достъп до над 90 спортни обекта за клиентите на Pulse Fitness & Spa!

В днешно време активно спортуващите хора търсят все по-голямо разнообразие, улеснен достъп и избор на локации.  Водени от тази мисъл, от бенефит системата CoolFit, предоставят на клубните членове на Pulse Fitness & Spa възможност от 1 до 30 юни да посещават свободно цялата партньорска мрежа на платформата без нужда от допълнително заплащане.

Изключително разнообразие

Става дума за общо над 80 топ обекта в София и повече от 15 първокласни спортни центъра в Пловдив. Част от фитнес залите, партниращи си с CoolFit, са: Атлетик Фитнес, Spartak Fitness, Gold Fitness, Royal Gym, Academica Gym, Hammer Gym, Perfect Fitness, Komplex Sila и още много други. Пълният списък може да видите тук.

Как може да се включите

До 1 юни клиентите на Pulse Fitness & Spa ще получат имейл, в който ще бъдат информирани как ще се осъществи достъпът до платформата и как ще могат да се възползват от възможността да тренират в партньорската мрежа на CooFit. За да се уверите, че ще получите поща, може да проверите подадения от вас електронен адрес на рецепция в обектите Pulse Fitness & Spa. Ако пък стартирате клубното си членство след 1 юни, ще получите имейл в деня след началото на абонамента ви.

Амбицията на CoolFit

CoolFit стартира официално дейност в началото на тази година. Само през първото тримесечие на 2022 от бенефит системата дадоха заявка съвсем скоро да изпълнят набелязаната от тях цел – да се превърнат в лидер на пазара на спортни услуги у нас. Платформата е изцяло дигитална, което премахва нуждата да носите пластика с вас. Освен това, чрез CoolFit, имате достъп и до изключително иновативен онлайн портал за тренировки – на живо и на запис.

Мотивацията на проекта

„Работещите хора в България се припознават все повече в спортната индустрия. Активният лайфстайл ни прави по-продуктивни и успешни. Разбира се, има ползи и за здравето, което говори за изключителната нужда от нашата услуга както за крайния потребител, така и за работодателите.“ – коментира Божидар Божидаров – изп. директор на CoolFit.

Това е идеална възможност за промяна към един по-добър и здравословен начин на живот за всеки, който все още няма фитнес абонамент. За текущите клиенти на Pulse Fitness & Spa пък е добавена стойност, която за пореден път доказва водещата позиция на лайфстайл веригата във фитнес сектора у нас.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com