Национал избра Русе пред CR7

Национал избра Русе пред CR7 | StandartNews.com

БТВ се пребори за контролата с Португалия в Лейрия

Националът Тодор Неделев направи повече от скандално решение. Крилото отпадна от списъка на Ивайло Петев за приятелските мачове срещу Португалия (петък в Лейрия) и Македония (вторник в Скопие). Информациите бяха, че футболистът на "Ботев" (Пловдив) има контузия, която не му позволява да вземе участие в срещата. И закономерно Неделев се прибра при "канарите". Вчера обаче от "жълто-черните" обявиха пред БТА, че Тодор ще е готов за приятелският мач, който "Ботев" ще играе в паузата. Така вместо в петък вечер Неделев да се опита поне да си смени фланелката с Кристиано Роналдо, то той ще рита в събота в Русе срещу лидера в родната "Б" група - "Дунав". Ивайло Петев пък не пожела да викне заместник на "контузения" Неделев.

В същото време феновете може да си отдъхнат. Те ще могат да гледат по телевизорите си битката срещу Кристиано Роналдо и Португалия. Мачът в Лейрия е в петък от 22,45 часа наше време. Телевизията, която се пребори за правата на двубоя на ст. "Магалаеш Песоа" е BTV Action.

Все още обаче никоя телевизия не се похвалила, че ще излъчи втората контрола на националите, която е във вторник срещу Македония в Скопие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай