Вторник,

Наше момиче губи при дебют в Bellator ММА

От: Пламен Вълков -
Наше момиче губи при дебют в Bellator ММА
A
A
A

Българката Александра Тончева се бори храбро в дебюта си в Bellator MMA, но допусна загуба. Варненската състезателка се изправи срещу италианката Чиара Пенко в двубой от галавечерта в Милано, Италия, съобщаха Dsport. Тончева бе по-агресивната и диктуваше темпото на двубоя, като успя да отбележи събаряния и доста нанесени удари. Тя обаче попадна в "triangle choke", но не се предаде и продължи боя въпреки, че на няколко пъти изглеждаше сякаш ще бъде заключена. 

Въпреки това тя не само, че изкара рунда, а и във втория започна доста агресивно в стойка, пресирайки по-пасивната Пенко. Малко след това обаче сценарият от предходния рунд се повтори и Тончева отново се озова в тригълник, който обаче отново не беше достатъчно добре уплътнен, за да откаже Тончева, която продължи да се бори въпреки неизгодната позиция.

Пенко обаче започна да нанася удари от гръб, които макар и леки, бяха много на брой и въпреки, че не направиха никакво поражение, се видяха достатъчни на реферът, който реши да спре срещата и да предпази Тончева от по-нататъшно нараняване.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички