Сряда,

Напрежение! От ЦСКА заплашиха сериозно БФС

От: Владислав КОЛЕВ -
1178
Напрежение! От ЦСКА заплашиха сериозно БФС
A
A
A

Организираните привърженици на ЦСКА от трибуна "Сектор Г" призоваха БФС да отмени наказанието на клуба с два домакински мача без публика, като в противен случай заплашиха да предприемат протестни действия.

Футболната централа санкционира "армейците", след като в средата на второто полувреме при изпълнение на корнер към Кирил Десподов от Лудогорец полетяха различни предмети, които бяха хвърлени от трибуните. Главният съдия Георги Кабаков спря срещата за 15 минути, но след това тя бе подновена.

Ето част от писмото:

23.11.2002. Луиш Фиго се насочва към флагчето за изпълнение на корнери на "Ноу Камп". Към португалеца политат бутилки, телефони и дори свинска глава, която пада встрани от него. Това е едно от най-ожесточените съперничества в света, а предателите са мразени завинаги и прошка няма.

30.04.2022. Кирил Десподов се насочва към флагчето за корнери в нашия храм. Към него политат няколко бутилки и стотинки. Съдията спира мача за 15 минути, а след края му БФС ни наказва с 2 домакински мача без публика. Но какво е нивото на Ла Лига и Ел Класико и къде се намира нашият футбол...

 В този ред на мисли бихме искали да попитаме къде е медицинското удостоверение на лицето Кирил Десподов и дали все пак широката общественост би могла да се запознае с него? Не за друго, а от загриженост за очевидно разклатеното здраве на  господина. А и от любопитство дали БФС отново ще погази собствените си правилници в името на един изкуствен проект...


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com