Мюленстийн: Аз съм един от най-големите фенове на Бербатов

Мюленстийн: Аз съм един от най-големите фенове на Бербатов | StandartNews.com

Лондон. Новият мениджър на Фулъм Рене Мюленстийн говори на обичайния си брифинг преди всеки кръг от Висшата лига като основна тема бе Димитър Бербатов. Специалистът засипа с похвали българина за представянето му срещу Тотнъм в средата на седмицата, като заяви, че е един от най-големите му фенове, защото знае на какво е способен.

Фулъм излиза срещу Астън Вила в неделя от 15,30 часа българско време на "Крейвън Котидж".

"Не мога да кажа колко съм доволен от представянето на Димитър. Работил съм много с него. Аз съм един от най-големите му фенове, защото знам какво може. Гледал съм го всеки ден на тренировки в Манчестър Юнайтед", започна Мюленстийн.

"Поговорих си добре с него, много добре. Не бих стоял на пътя на някого, на неговите амбиции. Но това, за което всъщност говорихме, или по-скоро аз говорих, е как го виждам аз като футболист. Исках да знам какво мисли той, и как е настроен към предстоящите мачове до януари. Нищо повече. Това обсъдихме. Казах му - повярвай ми, знам на какво си способен. Моята работа е да се уверя, че ще покажеш най-доброто от себе си", добави спецът.

"Ако може да поведе отново отбора така, както го направи срещу Тотнъм, той е невероятен футболист, такъв, който всеки мениджър би желал в отбора си. Особено аз", завърши мениджърът на Фулъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай