Моуриньо заспал на ранина в Пловдив

Тотнъм със свои екип за хотел "Империал"

Моуриньо заспал на ранина в Пловдив | StandartNews.com

 

 Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо почти не е спал снощи при престоя си в пловдивския хотел „Империал“, съобщава Блиц, позовавайки се на свои достоверни източници.

Португалският треньор беше настанен в един от тузарските апартаменти, но някъде до 4 часа сутринта осветлението продължавало да бъде включено. Преди това на няколко пъти човек от персонала на английския тим е влизал при Моуриньо…

„Делегацията на Тотнъм си доведе свои служители за всичко. Те обслужваха футболистите и треньорите. Никой от работещите в хотел „Империал“ не беше допуснат до стаите на играчите или до апартамента на Моуриньо. До 4 и нещо в апартамента му светеше. Чак след това вероятно е заспал, но за кратко, защото в 8 и нещо сутринта беше слязъл долу във фоайето.

Говореше по телефона, после пак се качи горе. Не беше в настроение и се виждаше, че е преуморен. Вероятно не е могъл да се наспи и е имал тежка нощ. Не така беше при настаняването в хотела снощи. Тогава беше на кеф, раздаде автографи“, поясниха наши информатори.

Мачът между Локомотив (Пд) и Тотнъм от втория квалификационен кръг на Лига Европа е от 19 часа днес на „Лаута“. Веднага след двубоя англичаните и техният прочут мениджър излитат обратно за Лондон от летището в Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай