Моци преподписа с Лудогорец

Румънецът остава в Разград до 2021 година

Моци преподписа с Лудогорец | StandartNews.com

Козмин Моци е преподписал договора си с шампиона Лудогорец до лятото на 2021 година, твърди румънското издание fanatik.ro. Моци е имал намерения да прекрати кариерата си след края на този сезон, когато изтичаше контракта му, а след това да остане в ръководството на разградчани. От високите етажи на клуба са преценили, че ще му предложат нов договор, а защитникът е дал своето съгласие и подписал.

Козмин Моци е в Лудогорец от 2012 година и за това време се превърна в легенда на тима. Той има 242 мача, в които е отбелязал 28 гола и шест пъти вдигна титлата на България. Румънецът имаше ключова роля за 

Моци премина в Лудогорец през 2012 година и вече записа 242 официални мача с 28 гола и 12 асистенции за отбора, като стана шест пъти шампион на България. Румънецът имаше огромна роля при първото класиране на "орлите" в групите на Шампионската лига през 2014 година, когато в плейофният реванш срещу Стяуа на стадион "Васил Левски" застана под рамката на вратата на мястото на изгонения в края на продълженията Владислав Стоянов. Тогава той направи две спасявания при последвалите дузпи за триумфа на разградчани. В последствие една от трибуните на "Лудогорец Арена" беше кръстена на негово име.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай