Митов и Йовов оптимисти въпреки равенството

Митов и Йовов оптимисти въпреки равенството  | StandartNews.com

София. Наставникът на "Левски" Николай Митов остана оптимист въпреки равенството 0:0 в София с Иртиш на старта на Лига Европа. "Имаме още един мач в Казахстан и мисля, че там ще играем по-силно", каза старши треньорът.

"Владеехме повече топката и изпуснахме няколко чисти положения в първите 20-25 минути. Имахме и дузпа, но не успяхме да си вкараме положенията и те се затвориха. Второто полувреме трябваше да сме по-настоятелни, нищо че имаме и втори мач. Нула на нула е по-добър резултат, да няма гол. Имаме още един мач в Казахстан и мисля, че там ще играем по-силно. Не ме интересуват Иртиш, важно е ние как ще играем. С всеки мач ще изглеждаме по-добре и ще вдигаме нивото. Ще видите това в Казахстан. Не ме притеснява пътуването до Казахстан и те пътуваха", каза Митов на пресконференцията след мача.

"Левски" контролираше мача през цялото време", каза пък техническият директор на "сините" Христо Йовов.

"Имахме някои грешки, но като цяло целият ни отбор игра добре. Като си превъртам мача в главата Иртиш нямаше инциативата в играта в нито един момент. "Левски" контролираше мача през цялото време. Изпуснахме и дузпа, просто малшанс. Така трябва да играем, да владеем топката и инициативата, просто трябва да изнасяме по-бързо топката и ще имаме успех във втория мач. Има какво да се желае от момчетата, защото тмиът на Иртиш не бива да е критерий. За мен положенията пред нашата врата не ги създадоха гостите, а нашите защитници", заяви още Йовов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай