Министър Василев с исторически ход за ЦСКА. Причината

Имаше много важна среща за новия стадион на червените

Министър Василев с исторически ход за ЦСКА. Причината | StandartNews.com

Екип на Министерство на младежта и спорта, ръководен от министър Радостин Василев, проведе работна среща с главния архитект на Столична община арх. Здравко Здравков и представители на направление "Архитектура и градоустройство" на Столична община.

Бяха дискутирани възможности, касаещи бъдеща цялостна реконструкция и модернизация на стадион "Българска армия", съгласно Подробния устройствен план на Борисовата градина. Бяха детайлно разгледани издадените до момента документи, както и обхвата на бъдещата реконструкция и предстоящото обществено обсъждане на ПУП на парк "Борисова градина".

Като категорично неоснователни бяха определени опасенията на Юлиян Инджов, изказани след проведената среща между представители на ЦСКА и ММС на 23.12.2021 г. Тогава той заяви, че на стадион "Българска армия" могат да се извършват само ремонтни дейности и навеси на трибуни, които няма да удовлетворят изискванията на ФИФА и УЕФА.

На 11 януари 2022 г. ще бъде организирана тристранна среща между представители на ММС, Столична община и ЦСКА, на която домакин ще бъде министър Радостин Василев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай