Вторник,

Министър Василев с исторически ход за ЦСКА. Причината

От: Владислав КОЛЕВ -
Министър Василев с исторически ход за ЦСКА. Причината
A
A
A

Екип на Министерство на младежта и спорта, ръководен от министър Радостин Василев, проведе работна среща с главния архитект на Столична община арх. Здравко Здравков и представители на направление "Архитектура и градоустройство" на Столична община.

Бяха дискутирани възможности, касаещи бъдеща цялостна реконструкция и модернизация на стадион "Българска армия", съгласно Подробния устройствен план на Борисовата градина. Бяха детайлно разгледани издадените до момента документи, както и обхвата на бъдещата реконструкция и предстоящото обществено обсъждане на ПУП на парк "Борисова градина".

Като категорично неоснователни бяха определени опасенията на Юлиян Инджов, изказани след проведената среща между представители на ЦСКА и ММС на 23.12.2021 г. Тогава той заяви, че на стадион "Българска армия" могат да се извършват само ремонтни дейности и навеси на трибуни, които няма да удовлетворят изискванията на ФИФА и УЕФА.

На 11 януари 2022 г. ще бъде организирана тристранна среща между представители на ММС, Столична община и ЦСКА, на която домакин ще бъде министър Радостин Василев.

Тагове:

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички