Метлата в "Левски" застигна и Меси

Метлата в "Левски" застигна и Меси | StandartNews.com

София. Георги Иванов продължи да реже в движение. След Лъчезар Балтанов и Пепе Мурсия, метлата отвя от "Георги Аспарухов" и още две нови попълнения - Стефано Кунчев и Радослав Димитров. Вратарят разтрогна със "сините" по взаимно съгласие, след като сбърка фатално на два пъти в гостуването на "Берое". Бившият му съотборник в "Славия" Радослав Димитров пък ще се спаси от железния анцуг като търси съдбата си на друго място. Гонзо му вдигна мерника навръх 26-ия рожден ден.

"Напрежението около Стефано е много голямо. Разбрахме се, че е по-добре за него да напусне. Исках Херо да започне още днес, но се разбрахме това да стане на Нова година. Предпочита да работи на чисто", обяви спортният директор Георги Иванов. "Гадно е, че се случи така, но не се сърдя. Предпочитам да избегна конфронтацията с феновете", обяви Кунчев, който ще се пробва в "Локо" (Пд). Заради грешките му си изпати и Руслан Михайлов. Днес ще се решава дали той ще продължи да работи като треньор на вратарите в школата или ще напусне клуба. Мястото му в първия тим ще заеме Валентин Захариев. Досега той работи с талантите в ДЮШ.

В същото време БФС наказа "Левски" да посрещне "Ботев" при закрити врата. Така в неделя на "Герена" ще кънти единствено гласът на Велислав Вуцов. "Сините" ще платят и 6000 глоба за бомбата, която удари оператор на ТВ7 и хвърлени предмети.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай