Меси отрече за Бербо

Меси отрече за Бербо | StandartNews.com

Барселона. Нищожна е вероятността българският футболист Димитър Бербатов да премине от "Фулъм" в "Барселона". Това разкри пред TV7 голямата звезда на каталунците Лионел Меси. В началото на седмицата испанската преса съобщи, че треньорът на Тата Мартино има интерес към българина Меси пък даде интервюто си за TV7 на церемонията по връчването на "Златната обувка" за най-резултатен играч в Европа.

"Не съм чувал дори името му да се свързва с Барселона. Наистина - той е добър играч, има опит в голям отбор. Не ми е работа да се бъркам в делата на ръководството, но си мисля, че е невъзможно Димитър да дойде на "Ноу Камп", каза Меси.

С Димитър щяхме да се класираме

за световното, категоричен е футболист номер 1 на България Георги Миланов. "Играч като Бербатов рядко се среща. За мен щеше да е голямо удоволствие да играя с него. Отборът наистина щеше да изглежда по съвсем различен начин", заяви халфът на ЦСКА М пред bTV. Той коментира и ситуацията в младежкия национален отбор. "Лошото е, че в България всеки си гледа собствените интересни. Не обвинявам никой, но според мен не е нормално това, което се случва - идва даден футболист, след два дни си тръгва. Друг си тръгва два часа преди мача".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай