Меси черпи фен със сок на яхтата си

Меси черпи фен със сок на яхтата си | StandartNews.com

Звездата на "Барселона" Лионел Меси направи футболен фен най-щастливия човек в Испания. Бълхата приел запалянкото на яхтата си с отворени обятия и даже го почерпил със сок, докато си приказвали като стари дружки повече от 20 минути, информира "Ел Мундо Депортиво". Сули, чийто любим клуб е "Атлетико", видял гъзарската лодка на Лео в Ибиса и решил да се уреди със снимка с петкратния носител на "Златната топка".

Роденият в Сеута отпускар веднага скочил във водата и плувал повече от километър, докато стигне до яхтата на Меси. Голаджията бил предупреден от антуража си за натрапника, но вместо да го прокуди, го поканил на борда. 29-годишният маестро започнал да разпитва неочаквания гост за семейството му и откъде идва. Накрая Сули поискал снимка със звездата, но телефонът му бил пълен с вода от вояжа. Бълхата пак се притекъл на помощ и поискал от служител да ги щракне и да изпрати фотото на новия му приятел.

"Докато си приказвахме, той изобщо не се правеше на голямата работа. Точно обратното, Меси бе много скромен и гостоприемен. Семейството му също е прекрасно", заяви пред испанското издание късметлията. Малко по-късно Сули имал случка и с другата голяма звезда, релаксираща на Ибиса - Кристиано Роналдо. Фенът на "дюшекчиите" срещнал португалеца в местен клуб и поискал да се щракне и с него, но ударил на камък заради охраната на европейския шампион. "Не успях даже да му стисна от ръката. Бодигардовете не ми дадоха да припаря до него", оплака се испанецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай