Меси побърка Роналдо! Какво направи португалецът

След световната титла за Аржентина

Меси побърка Роналдо! Какво направи португалецът | StandartNews.com

Меси и Роналдо бяха големи съперници във футбола от 15 години насам се спореше кой е по-добрият играч, но изглежда въпросът вече е решен. След като Меси успя да спечели Световната купа и единствения трофей, който му липсваше.

Кристиано се опита да постигне същата цел с Португалия в Катар, но в крайна сметка изживя може би най-лошото световно първенство в кариерата си. Той започна фазата на елиминациите от пейката, което със сигурност не очакваше, а накрая напусна терена разплакан след загубата от Мароко.

Докато Меси се радва на може би най-големия успех в кариерата си, кариерата на Роналдо не върви съвсем в желаната от него посока. Освен че отпадна от Световното първенство, няколко седмици по-рано той остана и без клуб, тъй като Манчестър Юнайтед прекрати договора му.

Някои португалски медии дори съобщиха, че Роналдо е изключил мобилния си телефон веднага след финала в Катар, защото е предположил, че ще бъде заринат със съобщения и провокации.

Португалското издание Ole съобщи, че в момента Роналдо е фокусиран само върху тренировките, тъй като иска да се подготви възможно най-добре за остатъка от сезона и се очаква скоро да реши къде ще продължи кариерата си, предаде Гонг.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай