Менди на съд, Бадема в Турция

Менди на съд, Бадема в Турция | StandartNews.com

Феновете на нож срещу Стойчо заради любимец на Ицо

Джаксън Менди отива на съд във ФИФА, а Емил Гъргоров подписва в Турция при уникални условия. Нови драми на лагера в Боровец нямаше. Това е картинката от днешния ден в ЦСКА. От клуба бяха категорични, че френският защитник няма никакви основания да разтрогне и случаят му отива в Цюрих. Днес СТК констатира прекратяването на договорите на Менди и Бадема, но това е формалност. От ЦСКА признаха, че не могат да спрат Гъргоров. Но обвиниха мениджърска агенция, че мъти главата на футболистите. Явно става въпрос за фирмата на Георги Градев, в която работи бившият юрист на клуба Руди Василев. Иначе Емо днес прие офертата на турския "Кършияка". Мераклиите за влизане в елита му дават 50 000 долара на ръка и по 30 000 долара месечна заплата.

Още два източника потвърдиха, че бизнесменът Петър Манджуков е отпуснал средства за априлските заплати. До снощи те не бяха по картите на играчите, но може би става въпрос за техническо време при банковите преводи.

Черни точки сред публиката обаче набра не само ръководството, а и треньорът Стойчо Младенов, който освободи без обяснение домакина Бай Добри. Една от емблемите на ЦСКА е първи приятел на Христо Стоичков и верен служител от 29 години. Никой не знаеше причините за решението Бай Добри да отиде в дубъла. Днес човекът на Камата беше на раздумка пред "Армията" с верния си приятел Димитър Пенев. Бай Добри отсече лаконично: "Нищо не може да ме откаже да обичам ЦСКА".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай