MAXBONUS - бонус код от БетМаркет за спорт

Кодът гарантира възможност за достъп до всички ексклузивни предложения на оператора

MAXBONUS - бонус код от БетМаркет за спорт | StandartNews.com

Всяка нова компания, която стъпва на българския хазартен пазар, трябва да се постарае да предостави нещо различно, с което да впечатли бетинг ентусиастите, за да може те да ѝ се доверят. Всеки бранд избира по какъв начин да поднесе своите оферти. Един от начините е чрез въвеждането на бонус код от БетМаркет в рамките на платформата на най-новия участник в тази сфера у нас. Кодът MAXBONUS ще ви гарантира възможност за достъп до всички ексклузивни предложения на оператора, когато става въпрос за спортните залози, така че не е за изпускане. Ако се питате за какви опции става дума, то в следващите редове ще ви обясним.

Къде да въведа своя бонус код в BetMarket?

Това се изяснява още при направата на вашата регистрация в сайта. Освен всички задължителни данни, които се попълват, трябва да съобразите, че компанията е оставила поле, в което да поставите съответния бонус код, с който разполагате. Не трябва обаче да се притеснявате, ако случайно изпуснете тази подробност. Бетмаркет.бг ще ви попита повторно за този код при първото ви влизане в създадения профил. Тогава вече ще трябва да вземете решение дали искате наистина да се възползвате от дадения шанс, или не.

Какви оферти предоставя бонус кода MAXBONUS?

BetMarket е заимствал доста от интересните предложения, които не са никак непознати за хазартната общественост. Това са оферти, които всеки играч навярно би желал и очаквал да срещне, ако ще довери средствата си за игра на даден сайт. Ако искате да се запознаете с видовете бонуси и бонус кодове прочетете тук по-обширна информация по темата. Всичко започва от началния бонус, който носи името „Гепи бонус“ и е задължителен, ако потребителите ще останат и за бъдеще верни на даден оператор. Стойността му със сигурност ще задоволи всички фенове на спортните залагания.

0% марж

Първата оферта, за която ще стане дума, е тази за 0% марж на избрани коефициенти за срещи от деня в BetMarket. Тази опция сдоби популярност в последно време, като идеята е, че компанията ще предоставя на своите клиенти по-високи ставки за избрани срещи. Това ще се случи, след като операторът се отказва да взема полагащата се комисионна за съответния залог. Така шансовете за голяма печалба се увеличават при правилно отиграване на картите.

Кешбек при 0:0

Равенствата 0:0 най-често носят доста болка за залагащите, тъй като това не е резултат, на който бихме се доверили чак толкова често. При определени обстоятелства обаче BetMarket ще предостави опция за връщане на заложената от вас сума, ако се получи такъв резултат. Изисква се да сте дали прогноза за селекция от типа на първо полувреме/краен изход или точен резултат. Така почитателите на риска ще бъдат допълнително стимулирани да пробват своя шанс.

Ранно изплащане

Още една оферта, която ще бъде предоставена на всеки, който въведе кода MAXBONUS е тази за ранно изплащане за футбол, баскетбол и тенис. Обичайно се изисква отборът, на който сте заложили, да е повел с два гола аванс във футбола, с 20 точки в баскетбола, или с два сета при мачовете от Големия Шлем при мъжете в тениса. Така със сигурност няма да трябва да треперите до последния момент, за да ви излезе залогът.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай