Мароканско крило подсилва "Левски"

Мароканско крило подсилва "Левски" | StandartNews.com

"Левски" е пред договор с мароканско крило. Става въпрос за 25-годишния Азиз Халута. Играчът се подвизава за втородивизионния холандски "ВВВ Венло". Халута има холандски паспорт, но е роден в град Фес (Мароко). Във втория ешелон на Холандия той има 103 изиграни мача, в които е вкарал 34 попадения. Ритал е още за отбора на "Фортуна Ситард". Ако "Левски" затвори успешно този трансфер, "сините" ще се опитат да привлекат още едно крило, за да вдигнат нивото по двата фланга. Азиз е близък приятел с музикалния продуцент Джей Вейдс. Двамата често купонясват и ходят на партита.
В същото време добра новина за "Левски" дойде от Испания.

Мигел Бедоя бе изписан преди 3 дни от мадридска клиника и постепенно ще започне да се натоварва физически. Той страдаше от стомашна инфекция и не можа да вземе участие в първата част на подготовката на "сините". Испанецът ще се върне в България следващата седмица, за да вземе участие в лагера на "сините" в Боровец, който е 30 юни и 8 юли.

Днес тимът на Стойчо Стоев ще играе първата си контрола. На лагера в Самоков съперник ще е "Септември" (Симитли). Проверката ще пропусне най-опитният футболист на "Левски" Веселин Минев. Той има лека травма, която му попречи да тренира пълноценно последните два дни. Двубоят е от 10:30 часа, като освен Минев Аймен Белаид също ще почива.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай