Мария Илиева пя на Стивън Ло

Всички в ЦСКА - от футболистите през босовете до феновете, се молят Стивън Ло да се превърне в бленувания месия

Мария Илиева пя на Стивън Ло | StandartNews.com

Милиардерът потвърди, че помага на ЦСКА

Финансовите мъки на ЦСКА може скоро да свършат. Шефовете на "армейците", които правят хиляди фокуси, за да го има клуба, най-накрая ще си поемат въздух. Поне така твърди Livesport".bg. Човек на сайта е засякъл милиардера от Хонконг Стивън Ло в нощен Локал в столицата. Става дума за "PM club". Там Ло, който иска да строи мини Лас Вегас за 1,6 милиарда лева край Елин Пелин, е пристигнал в компанията на двама свои бизнес партньори. Триото е било възхитено от изпълненията и визията на певицата Мария Илиева. Бившият собственик на "Саут Чайна" е бил поздравен от хитовата изпълнителка на английски. Интересното е, че самата Мария е известна с пристрастията си към ЦСКА.

След 3-часов престой азиатската компания е напуснала заведението. Спряганият за финансов благодетел на ЦСКА бизнесмен е потвърдил в неофициален разговор с човек от "Livesport", че ще помага финансово на "червения" клуб. Ло обаче не е пожелал да каже правил ли го е вече, но случайно или не посещението му съвпадна с куп плащания, които "армейците" извършиха. Стивън Ло абдикира от управлението на "Саут Чайна". Той бе превърнал клуба в хегемон в своята страна.

Очаква се фирмата на Ло да бъде новият генерален спонсор на ЦСКА, а също така милиардерът да отпусне над 30 милиона лева за пълната реконструкция на базите на ЦСКА.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай