Мъри иска мъст срещу "Локо"

Мъри иска мъст срещу "Локо" | StandartNews.com

Пловдив. Треньорът на "Ботев" Станимир Стоилов призна, че надъхва подопечните си за реванш в събота от 13.30 ч. в Коматево срещу "Локо" (Сф). "Железничарите" удариха "канарите" с 3:2 на "Надежда" преди месеци.

 

"За съжаление през седмицата отборът бе доста разделен, 5 човека бяха с националните отбори и не успяха да участват в груповите занимания. В гостуванията си "Локо" играе затворено и дебне противника да допуска грешки, за да се възползват на контраатака", направи разбор пред медиите Мъри. Той обяви, че Вандер Виера си е взел поука и може да участва в мача със столичани: "През зимата променихме схемата, има футболисти с нови функции и по-високи изисквания, като се надявам от мач на мач да играем все по-добре", завърши специалистът.

 

Скъпи чужденци плашат Чечо Генов


Качествената селекция стресна треньора на "Локо" (Сф) Чечо Генов преди гостуването на "Ботев". "Особено сме впечатлени от футболистите Хамза и Доре, те двамата правят разликата. Независимо от това ние сме амбицирани и не смятаме да се предаваме. Със сигурност ни предстои труден мач. В отбора ни всички са здрави и няма да правим никакви промени сравнение с мача срещу Левски", сподели Стефан Генов пред "Гонг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай