Магьосникът Клоп отива в Неапол

Магьосникът Клоп отива в Неапол | StandartNews.com

Почетния президент на "Байерн" Франц Бекенбауер разкри тайната къде ще продължи кариерата си Юрген Клоп. "През следващия сезон той ще бъде треньор в Южна Италия. Юрген ще оглави "Наполи"", изцепи се Кайзера. Самият треньор се сбогува драматично с феновете на "Борусия" след тежката загуба от "Волфсбург" с 1:3 на финала на купата на Германия. Нещата в последния мач на Клоп начело на отбора от Дортмунд тръгнаха повече от добре с ранен гол на Обамеянг, но след това "жълто-черните" получиха студен душ с три бързи гола на "вълците", реализирани от Густаво, Де Брюин, Дост.

Запалянковците изпратиха Клоп с поздравления и благодарности за седемте години вярна служба. Самият специалист прие овациите със сълзи на очите. "Ще се срещнем отново! Ще се видим!", бяха думите му за сбогом.

Междувременно футболистите на "Волфсбург" се впуснаха в щури празненства и шествие с новите кабриолети на "Опел". След традиционната разходка сред привържениците с купата играчите продължиха към нощните клубове, където осъмнаха в компанията на красиви фенки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай