Любо Пенев за "Литекс": Не е час за интервюта

Любо Пенев за "Литекс": Не е час за интервюта | StandartNews.com

Спряганият за нов-стар треньор на "Литекс" - Любослав Пенев, не разкри какви са целите, поставени от ръководството на клуба. Пенев оправда пред бТВ своето нежелание да говори за перспективите пред отбора с ранния час, в който новият му тим замина за подготовка в Испания.

"Има неща, които ще ги разберем, предполагам в най-скоро бъдеще. Пак казвам, нека бъдем кратки, нямам толкова информация. Може би искате да разберете повече, но аз не искам да казвам повече. Пет часа сутринта не е час за интервюта. Започва един нов етап от подготовката, с много мачове, това е най-важното", каза той на софийското летище.

За разлика от новия си треньор Пенев, един от основните футболисти на "Литекс" Антон Недялков разкри, че целите поставени лично от Гриша Ганчев са спечелването на титлата в "А" група и Купата на България. Нещо, което звучи куриозно след изваждането на клуба от Ловеч от елитната дивизия.

Президентът на ловчанлии Трифон Попов изрази сериозна надежда, че УЕФА и Спортният арбитражен съд в Лозана ще върнат "оранжевите" в "А" група.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай