Любо Пенев: Лошо, Седларов, лошо

Любо Пенев: Лошо, Седларов, лошо | StandartNews.com

Звънящ телефон по време на брифинг ядоса Любо Пенев преди минути. Треньорът на ЦСКА е известен педант на тема ред и дисциплина. "Лошо, Седларов, лошо", обърна се Любо към репортера, чийто апарат звънна. Треньорът явно е почитател на Тодор Колев и култовата му реплика от "Опасен чар".

Иначе прекрасно посрещане в Пловдив очаква Любо Пенев. Той гостува с ЦСКА в Коматево утре, както е известно, треньорът води "Ботев" за един месец този сезон. "Предполагам, че публиката ще ме пресрещне прекрасно. Съжалявам за този проект, който не се разви, но никой не е виновен. Получих изключително доверие в Пловдив, едно отношение и аз няма да го забравя. Отивам в Коматево с перфектни чувства. Аз дадох шанс на повечето момчета от" Ботев". Крайно време е това да стане в българския футбол, тази школи да заработят. Това е индустрия. Имаме много силни школи, но нека се поработи 2,3, 5 години с тях", добави Любо.

Той не е съгласен, че в "Ботев" има криза. "В първата шестица са и то заслужено. Не подценявам "Ботев". Ще подходим максимално сериозно. Имат темпераментна публика, като на ЦСКА. Очаквам много интересен мач", приключи по темата Пенев.

Спецът сподели, че нарочно не чете всички спекулации за лиценза на ЦСКА. "Чакаме да е много, много сигурно като информация. Тогава ще повярвам. С каквото мога да помогна, съм на разположение", сподели Любо, "До 31 май е моята задача. След това ще гледаме за следващата стъпка", коментира Пенев бъдещето си на "Армията".

"Представяме се все по-добре, но още не сме победили. Целта ни е Европа. Не позволяваме да ни създадат голово положение. Ние създаваме, но липсва гол. Не се затормозяваме. Това са уменията към момента, никой не притискам. Голът ще дойде, не се притеснявайте", сподели той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай