Любо обеща два часа битка на "Лудогорец"

Любо обеща два часа битка на "Лудогорец" | StandartNews.com

Подготвям отбора за победа, обещавам два часа битка от 20,00 до 22,00 ч. С тези думи Любо Пенев призова ЦСКА за бой срещу "Лудогорец" утре вечер. "Излизаме с тази нагласа. С този манталитет. Промяна на схемата няма да има. Ще има ротации, но спирам дотук", каза Любо, като не пожелае да разкрие тактиката си за първия мач у дома след завръщането си.

Нормално, той беше питан два-ти пъти за двете дела за общо 40 000 лева, които заведе срещу него Кирил Домусчиев. "Интересно, ще видим как ще се развие и друг казус по повод декларация от български футболен клуб. Кой, къде и как ме съди, не ме интересува. Над тези неща съм", няколко пъти повтори Любо.

Той похвали "Лудогорец", но заяви, че шампионът превъзхожда видимо ЦСКА само във финансово отношение. "Не ги подценявам. Искаме обаче да сме в Европа. Нашето оръжие е тактическата дисциплина", добави треньорът и призна, че отборът има и психически проблеми, за да не успее да вкара осем мача поред гол.

"Не знам какво ще стане на 1 юни. Мисля, но не знам. Вие знаете ли какво ще стане на 1 юни? Аз не очаквах и Филип да дойде с камера, пък дойде", пошегува се с журналист Пенев на въпрос дали не се притеснява за бъдещето на ЦСКА. И добави загадъчно "Ще се случват само хубави неща".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай