Неделя,

Любо Пенев изригна! Убийствена атака по Ганчев

От: Владислав КОЛЕВ,сн. LAP.bg -
3031
Любо Пенев изригна! Убийствена атака по Ганчев
A
A
A

Любослав Пенев беше официално представен като треньор на ФК ЦСКА 1948.

Как да реагират феновете на ЦСКА? Убеден съм, че ще е положително. След като не съм искан в един клуб, няма как да работя там, нали така? Вие сте свидетели. Да се връщам ли назад? Аз бях изгонен преди 10 месеца. Ок, решение на ръководството. Аз съм професионалист и обичам футбола. Не виждам причина някой да се сърди и да се обижда. Някой защити ли ме преди 10 месеца? Там най-важните решение се взимат през нощта. Ще работя за друг клуб. Някой издържа ли ме? Не ме искат, ще се оправям сам.

Няма огорчение. Които ме изгониха, да си носят отговорност. Направих невъзможното там. Направих това, което те не можаха дълго време. Аз съм със самочувствие, че си свърших работата там. След 9 дни подготовка, играхме полуфинал с Лудогорец. Взех Купата. Завършихме сезона по подобаващ начин. Перфектно свършена работа!

Интервюто на Ганчев? Едно режисирано интервю, скалъпена история. Някои истини, но много неверни неща. След втория лагер в Банско щяха да спукат топката, след лагера в Турция много контузени. Точно така. Да отговаря треньорът и кондиционният. Не пипайте футболистите, те са артистите! Тези същите преди 10 месеца без новите попълнения завършиха перфектно първенството и спечелихме Купата. След това, ако има хора, които не знаят как да си вършат работата... Кои са отговорни за грешките им? Треньорът и кондиционният. Това не е темата, ама просто ме питате.

Тук говорим за два клуба. Да не сбъркаме произнасянето. Как се казват отборите? Един се казва ЦСКА София, другият ЦСКА 1948. Феновете, нарекоха ги кибици от Дървеното. Без тях Гриша Ганчев нямаше да е в ЦСКА. Да не се отклоняваме от проблемите. Отново им спасих грешното управление и неправилните решения. Само за три месеца. И получих неблагодарност. Затварям тази тема и повече не коментирам.

Целите ми тук са участие в Европа. Да се работи под напрежение. Няма спокойствие. Ще има промени, смени, ще има ротации. Всеки трябва да е подготвен за тежките мачове. От първия мач трябва да се представяме много добре. Селекцията ни ще бъде според възможностите.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Любо Пенев