Лудогорец се измъчи в Стара Загора (ВИДЕО)

Подарък на Перниш в края донесе точка за "орлите"

Лудогорец се измъчи в Стара Загора (ВИДЕО) | StandartNews.com

Берое и Лудогорец завършиха 1:1 в мач от 32-ия кръг на Първа лига.

Педро Еуженио даде преднина на домакините в 84-ата минута с топовен шут от далечна дистанция, а в добавеното време Драгош Григоре изравни за 1:1, след изстрел с глава.

Срещата започна с минута мълчание в памет на Динко Дерменджиев.

Берое държеше инициативата в по-голямата част от срещата, а разградчани изиграха пореден посредствен мач през този сезон.  От самото начало Берое наложи домакински натиск. В 6-ата минута Педро Еуженио шутира от границата на наказателното поле, но топката профуча на сантиметри от десния стълб. Малко след това Клаудио Кешерю отправи силен шут, но Душан Перниш се намеси добре и изби в корнер. В 30-ата минута Берое направи нов пропуск, след като Еуженио не успя да отбележи от чиста позиция с глава, а Пламен Илиев реагира отлично. В 43-ата минута Вандерсон получи топката отлично от Джоди Лукоки, но отигра доста нескопосано и не съумя да реализира.  Така двата тима се оттеглиха на почивката при резултат 0:0. 

Втората часат отново започна по-силно за домакините. В 65-ата минута сантиметри не достигнаха на влезлия като резерва Мартин Камбуров да засече в мрежата остро центриране отляво. Десет минути по-късно гол на Лукоки не бе зачетен заради засада, а две минути по-късно Иван Бандаловски направи опит да центрира, но топката "кацна" върху напречната греда и излезе в аут. В 84-ата минута Берое поведе. Педро Еуженио отбеляза красив гол с топовен шут от далечна дистанция - 1:0! В продължението Лудогорец изравни. След центриране от корнер, Григоре отправи изстрел с глава и кълбото се озова в мрежата. Душан Перниш можеше да парира удара, но не се намеси добре и така румънецът оформи крайното - 1:1.

ВИДЕО ОТ СРЕЩАТА ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай