Лудогорец с шокиращ обрат срещу Локо (Сф)

Лудогорец е на пето място в класирането до момента

Лудогорец с шокиращ обрат срещу Локо (Сф) | StandartNews.com

Лудогорец се върна на пътя на победите в Първа лига. В последна среща от десетия кръг шампионите направиха обрат от 0:1 до 3:1 при гостуването си на Локомотив София, след като преди седмица допуснаха равенство 2:2 у дома срещу Ботев Пловдив.

В седмата минута Александър Любенов се намеси решително след удар на Бърнард Текпетей. Пет минути след това столичани изненадващо поведоха в резултата. Бруно Франко центрира в наказателното поле, където Диого Тейшейра се разписа във вратата на шампионите.

Отборът от Разград осъществи натиск до края на първата част, но не успя да се върне бързо в двубоя. В 33-ата минута се наложи Алан Диас да чисти малко преди голлинията на домакините.

Лудогорец започна да играе значително по-силно след началото на втората част. В 58-ата минута Руан Секо стреля неточно при опит за акробатично изпълнение към вратата на "червено-черните".

Само една минута след това Секо успя да изравни в полза на разградчани. Аслак Фон Витри подаде за Кайо Видал, а той пусна за Секо, за да може нападателят да се разпише за 1:1.

Само няколко секунди след това Спас Делев пропусна да отбележи с красив ножичен удар.Лудогорец все пак достигна до обрата в 67-ата минута. Иван Йорданов центрира в наказателното поле, а Клод Гонсалвеш с глава отбеляза във вратата на столичани.

В 76-ата минута Спас Делев отправи силен шут към Александър Любенов, който изби, а след това Алан Диас реши с глава да връща топката към вратаря на домакините, който пропусна кълбото и Кайо Видал на празна врата направи резултата 1:3.

Успехът за "зелените" идва само три дни след победата с 4:0 у дома срещу Спартак Търнава в груповата фаза в Лигата на конференциите.

Лудогорец е на пето място в класирането до момента, докато Локомотив заема 11-та позиция в Първа лига, информира БТА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай