Лудогорец приема Мидтиланд към Шампионската лига

Божидар Краев излиза титуляр за датчаните

Лудогорец приема Мидтиланд към Шампионската лига | StandartNews.com

Лудогорец излиза днес в поредния си мач по пътя към влизането в Шампионската лига. Разградчани приемат на своя "Хювефарма Арена" датския Мидтиланд във втори квалификацинен кръг за ШЛ. Двубоят е от 20,30 ч и ще бъде излъчен по Диема спорт.  Победителят по новите правила на УЕФА се определя в един мач. Заради пандемията от коронавирус и в този кръг ще се играе без публика. Заради положителна проба за коронавирус от състава на Павел Върба отпадна младежния национал Даниел Янков. 

Треньорът Павел Върба трябва да се справя и с още проблеми, след като трайно контузен е Вандерсон, а Пламен Илиев и Георги Терзиев също са с травми. “В квалификациите за ШЛ няма как да си избираме съперници. Винаги отборите са трудни, тежки. Това са шампиони. Знаем, че съперникът е тежък. Техният минус е, че досега са играли само контролни срещи, но това са професионалисти, знаят какво да правят. Гледах доста техни мачове и това е един много класен отбор. Предимство е, че играем вкъщи, но не е добре, че няма публика”, коментира Върба, който припомни голямата цел на разградчани.

За датският тим се очаква като титуляр в Разград да започне българския национал Божидар Краев. Треньорът на Мидтиланд Бриан Приске няма да може да разчита на Евандер. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай