Ловрен: Най-хубавото в "Ливърпул" тепърва предстои

Ловрен: Най-хубавото в "Ливърпул" тепърва предстои  | StandartNews.com

Защитникът на "Ливърпул" Деян Ловрен обеща на феновте на "мърсисайдци", че най-хубаво под ръководството на Юрген Клоп тепърва предстои, като подчерта, че времето, прекарано на тренировъчната база "Мелууд" е ключът към успехите.

Германският специалист се наслаждава на позитивен старт на живота си на "Анфилд", като загуби само два пъти - у дома от "Кристал Палас" и навън в последния мач срещу "Нюкасъл", но победи като гост "Челси", "Манчестър Сити" и "Саутхемптън" и то с категорични резултати. Също така неговият отбор се класира на полуфиналите за Купата на Лигата, както и в следващата фаза на турнира Лига Европа, като "червените" показват, че започват да разбират "високата преса",

Ловрен очаква "Ливърпул" да продължава да се подобрява, като разбирателството между мениджъра и играчите продължава да расте.

"Учим се от Клоп. Той дойде едва преди два месеца, тренирали сме малко с него, но вече показваме някои много добри резултати под негово ръководство", заяви Ловрен през официалния сайт на "Ливърпул".

"С времето ще ставаме все по-добри. С неговите методи и начин на работа, не виждам защо да не го направим. Започваме да се опознаваме повече и също така разбирателството между нас се покачва", каза хърватинът.

"Той знае какви са очакванията в клуб като "Ливърпул". Всички знаем, че това е една изключително трудно работа, но ние сме тук, за да я свършим както трябва", добави Ловрен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай