"Локомотив" (София) се наложи над "Черноморец"

"Локомотив" (София) се наложи над "Черноморец" | StandartNews.com

Локомотив София взе първа победа този сезон, след като се наложи с 2:1 над Черноморец, в последния мач от четвъртия кръг на шампионата, предаде Дарик.

Маркиньос реализира и двата гола за столичните „железничари", които излязоха от зоната на изпадащите и се изравниха по точки с Левски. Черноморец поведе в резултата от дузпа, но след това не успя да затвърди аванса си, и след много равностоен мач, даде трите точки на съперника.

Стефан Генов стартира с победа начело на Локомотив, след като пое тима преди седмица. Неговият тим трябваше да се справя и с вратарска смяна през второто полувреме, след като Валентин Галев бе ударен в главата, и не успя да продължи. Въпреки това, столичани се държаха до края, и с последен щурм, в добавеното време, стигнаха до три точки.

Черноморец излезе на терена без един от основните си защитници – Георги Терзиев, който бе трансфериран в часовете преди мача. Бургазлии имаха доста голови ситуации, които не успяха да реализират за пореден път, и без Терзиев, имаха колебания в отбрана.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай