"Локо" загуби Васев при 0:0 с "Лудогорец" (ОБЗОР)

"Локо" загуби Васев при 0:0 с "Лудогорец" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Треньорът спешно в "Пирогов", изследват го във вторник

Драма с треньор се разигра по време на дербито между "Локо" (Сф) и "Лудогорец" в "Надежда". Двама тима спукаха топката на пясъчното игрище в столицата за 0:0. Безцелната игра обаче дойде в повече на Димитър Васев. Треньорът на "червено-черните" се прибра в съблекалнята и не излезе за второто полувреме. Той бе откаран спешно в "Пирогов", след като д-р Филипов не успя да му помогне. Васев бе изписан по-късно вечерта. Той ще мине във вторник изследвания в Правителствена болница, за да се разбере дали има проблем с прищипан нерв или с бъбреците.

Срещата довърши Диян Петков. "Васев получи тежка криза и силни болки. Надяваме се всичко да е наред с него. Мисля, че точката е подарък за Митко. Заслужихме я напълно. Знаехме, че "Лудогорец" са класи над останалите тимове в елита. Най-важното нещо е, че успяхме да накараме отбора да играе в защита", обяви Петков след мача. Иначе най-интересното в мача стана в 75-ата минута. Тогава реферът Николай Йорданов отмени гол на Козмин Моци въпреки претенциите на гостите от Разград. Малко след това Даниел Йорданов от "Локо" удари греда.

"Доволен съм, но лошото е, че ни хванаха в най-лошия момент. Имахме няколко контузени. Ние ще се борим докрай да играем в Европа. Ако не се случи, няма да правим трагедии", обяви собственикът на тима от "Надежда" Николай Гигов.

Дерменджиев: Не видях футбол

За мен това са две загубени точки, а не една спечелена, ядоса се треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев. "Можеше вече да сме с осем точки пред ЦСКА, но в крайна сметка - нулев резултат. С "Левски" също не вкарахме! Сега имахме ситуации, но не успяхме да се възползваме. Аз днес не видях да се играе футбол", продължи той.

Дерменджиев отказа да коментира ситуацията с отмененото попадение на Козмин Моци. "Съдиите ги решават тези неща, а ние трябва да си вършим работата. Моята е да превъзхождаме противника. Всички мачове са различни. Не знам дали ще повторим онова 5:0 над "Литекс". В Разград обаче условията за игра са по-добри", завърши треньорът на "орлите".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай