"Локо" Сф не се даде на "Лудогорец"

"Локо" Сф не се даде на "Лудогорец"  | StandartNews.com

"Локомотив" София и "Лудогорец" завършиха 0:0 на стадиона в квартал "Надежда" в двубой от 25-ия кръг на А група. Така, разгадчани не успяха да увеличат преднината си пред ЦСКА, който не успя да победи "Ботев" Пловдив.

"Орлите" са лидер в класирането с 52 точки, а "червените"' са 2-и с 46 точки. "Железничарите" заемат 4-о място с 44 точки, колкото има и 3-ия "Литекс".

Наставникът на "Локо" Сф Димитър Васев пък бе приет по спешност в болница още преди да изтече първото полувреме на днешния мач на стадион "Локомотив". Той е получил болки в хълбока и в областта на бъбреците. Помощник Диан Петков води домакините до края на срещата.

Двата тима не предложиха качествена продукция на тежкия терен в столицата като чистите положения като цяло липсваха пред двете врати. Още в началото на срещата от "Локо" имаха претенции за дузпа за игра с ръка в наказателното на Козмин Моци. Реферът Николай Йорданов обаче не отсъди така, тъй като ударът беше на няколко сантиметра от румънеца.

Към края на срещата именно румънецът отбеляза с глава, но попадението не бе зачетено заради нарушение на защитника преди това. 10 минути преди последния съдийски сигнал пък дойде и най-доброто положение за "червено-черните", но Даниел Генов нацели страничния стълб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай