Локо (Сф) измами Славия за 1:0

Локо (Сф) измами Славия за 1:0 | StandartNews.com

София. Локомотив (Сф) спечели с 1:0 малкото столично дерби срещу Славия. Пред 2000 зрители в квартал Надежда единствения гол вкара Иво Иванов малко преди почивката. Той реализира от воле след изчистена топка от бялата отбрана.

Иначе Славия бе по-добрия отбор на терена, но белите направиха една дузина пропуски.

Мишел Платини едва не счупи напречната греда през първата част, а резервата Фераресо изтърва на празна врата през второто полувреме.

Мачър не мина и без напрежение. В средата на втората част феновете на Локо започнаха да псуват по шефа на "белите" Венци Стефанов. Той не им остана длъжен и също ги обиди.

Малко по-късно, бесен от многото пропуски, Стефанов напусна стадиона.

По трибуните 5 красиви девойки привличаха вниманието на феновете. Те се бяха пременили от горе до долу в червено и черно и не спряха да викат за Локо.

Георги Марков: Чакаме чужденец

Изпълнтелният директор на Локо (Сф) Георги Марков разкри, че чужденец ще пристигне в отобора.

"Тези дни трябва да дойде и да подсили отбора. Получи се хубав мач, радвам се че спечелихме и честитя на играчите. Надявам се късметът да е с нас и в следващите мачове."

Милен Радуканов: Трябва да се научим да вкарваме

Треньорът на Славия Милен Радунаков бе много разочарован след загубата от Локомотив. Той заяви, че грешките трябва да се търсят в неговия отбор и никъде другаде.

"Съдията свири малко странно, но той не ни е за оправдание. Вече трети мач започваме от нула на един и това не е добре. Трябва да вкарваме повече. Честитя на Локомотив! В следващите мачове ще се опитаме да печелим",  сподели Рауканов.

В класирането Локо (Сф) е на 3-о място с 6 точки, а Славия 5-и с 5.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай